23. března 2015

Zázrak jménem arganový olej

Pokud si potrpíte na skutečně kvalitní kosmetiku, tak je Vám jistě dobře znám arganový olej, který se vyrábí z plodů arganového stromu. Tento strom se vyskytuje pouze v Maroku a jeho trnitý povrch mu dal přezdívku železný strom. Za účelem získání 1 litru arganového oleje je potřeba sklidit 6-7 stromů, přičemž jeden strom produkuje 6-8 kg ovoce. Právě proto je arganový olej považován za jeden z nejcennějších jedlých produktů na světě. Soupeří pouze s lanýži, ústřicemi a kaviárem z jesetera. 
 
Chuť tohoto oleje se podobá tomu z lískových ořechů. Arganový olej se vyznačuje svými chuťovými, kosmetickými a léčebnými vlastnostmi. Je bohatý na vitamín E, který vyživuje, osvěžuje a obnovuje kožní buňky. Arganový olej obsahuje omega mastné kyseliny 3, 6 a 9. Tyto kyseliny chrání buňky, pomáhají při léčbě lupů a kožních onemocnění a stimulují krevní oběh. Tento olej také chrání pokožku před škodlivým UV zářením, a tím zpomaluje proces stárnutí.

Jeho vlastnosti jsou ideální pro posílení vlasů a nehtů. O
bnovuje pigmentaci vlasů a posiluje vlasová vlákna. Olej dodává hydrataci, díky níž se vlasy krásně lesknou. Zabraňuje také roztřepeným konečkům, vyživuje pokožku hlavy a posiluje vlasové kořínky. Arganový olej rovněž pomáhá léčit jizvy, popáleniny a popraskanou kůži.V našem obchodě si můžete vybrat prémiové kosmetické produkty z tohoto zázračného oleje, které poskytnou tu nejlepší péči Vašim nehtům, vlasům, pleti i pokožce celého těla.
 







Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za Vaši návštěvu i komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...