3. března 2015

Půvab ženské krásy zahalen do elegantních šatů a vůně růží

"Designing with love...je to krása, harmonie, elegance, sebejistota, láska, štěstí. Je to sen, je to vkus, jsou to odstíny barev, je to pocit, otevřenost, kvalita v každém detailu, je to unikátní možnost pro každou ženu být jedinečnou." Těmito krásnými slovy představila ázerbajdžánská návrhářka Naila Afandiyeva svou módní tvorbu, které se věnuje již 9 let. 

V jejím ateliéru Nanay, který se nachází na pražských Vinohradech, se snoubí něha krajek, lehkého šifonu, saténu a perliček, z jejichž spojení vznikají naprosto jedinečné svatební a koktejlové šaty té nejvyšší kvality. V dnešním příspěvku Vám přinášíme fotografie těchto překrásných návrů, které jsou doplněné o kytice z našeho květinářství. Pokud by Vás ateliér Nanay zaujal, doporučujeme shlédnout také  toto inspirativní video.

Ve spojení s krásnými dámskými šaty si také tuto neděli (8.3.) připomene Mezinárodní den žen. Tento svátek je výročím stávky neyworských švadlen, které se v roce 1908 zúčastnily velkého shromáždění za volební právo žen. K oslavě této výjimečné události si u nás můžete zakoupit primulky za akční ceny až do konce týdne. Budeme se na Vás těšit!

Děkujeme Naile i jejímu týmu za spolupráci a všem ženám přejeme krásný MDŽ!









Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za Vaši návštěvu i komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...