23. února 2015

Nově v našem obchodě

Dnešní příspěvek voní po ovocných čajích, tradičních marmeládách i luxusních mýdlech. V našem obchodě se pravidelně můžete kochat novinkami, které pro Vás vybíráme, abychom rozšiřovali náš sortiment a nabízeli Vám co nejvíce aktuální zboží od našich dodavatelů. Ať už zatoužíte po aranžmá do hrnečku ze sezónních květin, nebo potřebujete pěkný dárek pro někoho blízkého (či pro sebe :-), jistě si z naší nabídky vyberete- nechte se unášet symfoniemi chutí, barev a vůní, které u nás  najdete.

Například balená italská mýdla v kazetkách působí nejen přepychově, ale můžete je využít hned na několika místech v domácnosti- jedno vložte do prádelníku, druhé nechte v koupelně a třetí dejte mamince pro radost! :-) S kolekcí mini marmelád zapůsobíte u snídaňového stolu, kde si každý z rodiny rád dá příchuť, kterou má nejraději. No a čím milejším se při stále ještě chladných ránech a večerech potěšit, než vybranými čaji, které Vás svými intenzivními chutěmi zavanou do exotických zemí Orientu, do vášnivé Afriky či do levandulí provoněné Provence.

Jarní aranžmá a bohatý výběr z čerstvých řezaných květin v našem květinářsví.
Vynikající italské sypané čaje Jade infusions v plechových dózách.
Výběr luxusních marmelád Mrs. Bridges, které jsou vyráběny dle tradičních anglických receptur bez přidaných umělých dochucovadel a konzervantů.
Jedinečná kvalitní italská mýdla značky Saponificio Artigianale Fiorentino- nově kazetky s vůní levandule a fialek.
Saponificio Artigianale Fiorentino s vůní konvalinek a růží.

                                                                          Týden orchidejí!

Poslední únorový týden se v našem obchůdku nese ve znamení orchidejí. Tyto překrásné exotické květiny z tropických pralesů můžete nyní zakoupit v akci. Vybírat lze z několika atraktivních odstínů a naše floristky Vám rády poradí, jak správně o tyto královny pokojových květin pečovat. Orchideje se v posledních letech staly velmi módní záležitostí  a fenoménem, nad kterým se až tají dech. Patříte také mezi jejich příznivce?



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za Vaši návštěvu i komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...