2. února 2015

Z našeho obchůdku

V našem obchodě se pomalu probouzí jaro, a tak se v poličkách začínají objevovat voňavé novinky (o kterých Vám povíme více příště) a mezi květinami to hýří barvami. Venku to zatím ale jarně ještě příliš nevypadá, a tak si děláme příjemnou atmosféru světlem svíček a obchůdek zahalujeme do teplých textilií a polštářů. V lednu a únoru se v našem interiéru zabydlely především doplňky v bílých a přírodních odstínech, které odrážejí přírodu, ale také nádherně zkrášlí domovy ve skandinávském a francouzském stylu.

Se začátkem nového měsíce tu máme novinku! Na každý týden v následujících měsících jsme připravili mimořádné nabídky na různé zboží, dekorace a živé květiny, které si u nás můžete zakoupit. Sledujte proto náš Facebook a v případě zájmu nám zašlete i svůj e-mail, kam Vám akční nabídky budeme každý týden zasílat. Nic Vám tak neunikne a můžete si své oblíbené kousky pořídit za výjimečné ceny! ;-)





1. únorový týden začínáme s -20% slevou na všechny polštáře a přehozy! Přijďte si k nám vybrat z bohaté nabídky a zachumlejte se při chladných večerech do příjemných textílií z našeho obchodu.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za Vaši návštěvu i komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...