16. února 2015

Vintage v podání Katie Alice

Anglickou značku Katie Alice jistě nemusíme dlouze představovat, neboť všem milovníkům florálních vintage motivů je dobře známá. Ve spolupráci s firmou Creative Tops vytvořila Katie již deset kolekcí nádobí a kuchyňských doplňků, které si oblíbili zákazníci po celém světě. Do překrásných motivů této nadané designérky není těžké se zamilovat. Květinové louky, venkovské anglické zahrady, styl 50. let, francouzské pastelové cukrovinky, ptačí zpěv, lidová přátelskost, horský vzduch, či starožitné látkové kapesníky- to vše bylo inspirací k vytvoření  neopakovatelného sortimentu, který můžete zakoupit i v našem obchodě.

Jak uvidíte níže na našich fotkách, Katie Alice je značka přímo stvořená pro vábení jara do našich domovů! Pokud se chcete o této mladé dámě dozvědět více, pokochejte se na jejím milém blogu. Současně se s tímto nádobím můžete setkávat i v pořadu "U Haliny v kuchyni", který srší dobrou náladou a okouzluje mimo jiné i originálním interiérem.






Hyacintový týden je tu!

Pokud si u nás v obchodě tento týden vyberete hyacint, dostanete slevu 10%! Tyto cibulkové květiny s omamnou vůní u nás můžete zakoupit v nejrůznějších odstínech, které do Vašeho domova přinesou kousek jara. Barvu květu hyacintu lze rozpoznat již dle zabarvení cibulky či zeleného poupěte a zvládne se o něj starat opravdu každý. Hyacinty patří v našem obchůdku mezi jedny z nejoblíbenějších květin!



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za Vaši návštěvu i komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...