16. března 2015

Yankee Candle- novinky

Mezi  nejoblíbenější produkty v našem obchodě jednoznačně patří aroma svíčky a vůně do interiérů od Yankee Candle. Jejich americká kvalita i výjimečná parfemace si od roku 1969 získaly zákazníky po celém světě. Jak už to u takových značek bývá, i Yankee Candle vznikly tak trochu na koleni. Tehdy šestnáctiletý Mike Kittredge vyrobil první svíčku pro svou maminku k Vánocům z toho, co dům dal, neboť neměl peněz nazbyt. Z dárku na poslední chvíli se brzy stal úspěšný a výdělečný koníček a kolem roku 1982 měla společnost Yankee Candle svých prvních 30 zaměstanců.

Kdo tyto svíčky jednou zkusí, tak již nebude chtít jinak. Levnější varianty aroma svíček nejsou v interiéru často vůbec cítit, nebo jejich vůně odezní ihned po zhasnutí plamínku. U Yankee Candle se však můžete příjemnou vůní kochat i několik hodin po sfouknutí svíčky. Esence jsou inspirovány reálnými vůněmi květin, koření, ovoce i místy a zážitky, které si s vůněmi spojujeme. Při výrobě je používáno vysoce kvalitní sklo, vonné oleje s přírodními výtažky, nejlepší rafinovaný parafín a ručně rovnané bavlněné knoty bez karcinogenních přísad. Z množství variant si vybere skutečně každý- od klasických čistých vůní, po exotické, sladké i kořeněné. Zastavte se k nám přičichnout a vybrat si tu pravou Yankee Candle pro sebe!


Vlevo- sladká a šťavnatá vůně černého rybízu, vpravo- magická vůně květu černé švestky s dotekem bílého pižma a vanilky.


Vlevo- exotické aroma marockého arganového oleje se špetkou pačuli a santálového dřeva, vpravo- svůdná a relaxační vůně vzácného oleje Oud.

Vlevo- čistá a osvěžující voda se zjemňujícím aloe, vpravo- štiplavě sladké aroma čerstvých malin.

Vlevo- vůně prohřátá sluncem a šťavnatými citrusovými plody, vpravo- zářivé a osvěžující aroma čerstvé pomerančové šťávy.


Vpravo- vůně pro výjimečné okamžiky, která připomíná lahodný dort s citrónovým krémem a cukrovou polevou, vpravo- krémově hebká vůně s dotykem ovocných kvítků.

Vlevo- romantické plechové svícny na votivní svíčky, vpravo- svíčka pro maminku, platinová vůně čerstvě nařezaných anglických růží.

1 komentář:

  1. Oud Oasis jsem taky měla, jako votivku a byla to pecka, přemýšlím o středním house warmeru.Chtěla bych zkusit Celebration, ale myslím, že se dá koupit jen ve velké svíčce.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Vaši návštěvu i komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...