5. října 2014

Podzimní kolekce Yankee Candle

Aromatické svíčky Yankee Candle patří k nejoblíbenějším po celém světě od roku 1969 nejen pro svou výbornou kvalitu a dlouhou dobu hoření, ale samozřejmě i pro okouzlující a autentické vůně, které skutečně provoní celý pokoj, a dokonce i byt. Jejich vůně zůstavají v prostoru i dlouho poté, co uhasíte knot. Takovými vlastnostmi se kdejaká svíčka pyšnit nemůže, a tak se značka Yankee Candle stala i v našem ochodě velkým favoritem. Každý si najde své oblíbené aroma i produkt, ať už preferujete svíčky různých velikostí, vosky do aromalamp, či vůně do auta.

V dnešním příspěvku se můžete podívat na nádherné tradiční skleněné dózy, v nichž se skrývají ty nejmilejší podzimní vůně...Škoda, že Vám nemůžeme všechny ty brusinkové, fíkové, medové a skořicové esence poslat i přes monitor! Při výrobě se používá nejlepší rafinovaný parafín, vonné oleje s přírodními výtažky a samozřejmostí jsou 100% bavlněné knoty. Pokud budete mít cestu kolem našeho obchůdku, určitě si přijďte přivonět! Slibujeme, že Vaše čichové buňky budou nadšené!

"Sweet apple" (sladké jablko) je jablíčkovou šťavnatou klasikou. "Cranberry pear" (hrušky v brusinkovém sirupu) je kombinací hrušek politých natrpklým brusinkovým sirupem. Limitovaná edice, na kterou se sbíhají sliny.

"Wild fig"- bohaté ovocné aroma divokých fíků.

"Honey & Spice" (med a koření) je kombinací medového nektaru, kakaa, cukrové třtiny a skořice. "Cinnamon stick" (skořicová tyčinka) má hřejivou, pozitivní a blahodárnou vůni plnou skořice a hřebíčku.

"November rain" (listopadový déšť) do Vašeho domova zavane svěží dech podzimu a spadaného listí. "Ginger dusk" (zázvorový soumrak) vytváří povzbuzující pocit díky kombinaci koření a sladkých citrusů.

"Amber moon"(jantarový měsíc) s hřejivou vůní zlaté ambry, pačuli a santalového dřeva. "Honey glow" (medová záře) je sladká vůně s dřevitými tóny. Navozuje přívětivou a klidnou atmosféru podzimních večerů.

1 komentář:

Děkujeme za Vaši návštěvu i komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...