19. října 2014

Malé podzimní radosti

V dnešním článku přinášíme několik tipů na to, jak si při podzimu udělat radost, čím zkrášlit svůj domov, potěšit své smysly a jaké drobnosti Vás dobře naladí i při sychravém počasí. V našem květinářství si pro navození příjemné atmosféry zapalujeme vonné svíčky, zatímco pod rukama našich floristek vznikají překrásné bohaté věnce i podzimní aranžmá, která vypichují ze sezónních plodů a květin.

V zásobě pro Vás máme také spoustu teplých přehozů a polštářků, luceren pro dlouhé večery a hrníčků na Váš oblíbený čaj. Máte své zaručené "zlepšováky" nálady, které nezklamou ani při deštivých a šedivých dnech? A jakými dekoracemi nejraději zdobíte své domovy v tuto roční dobu? Už máte nasbírané kaštany a nasušené šípky? Užijte si krásný týden plný barevného listí a brzy se můžete těšit na další článek z našeho obchůdku.


Při podzimních a zimních večerech je teplo pečící trouby dvojnásobně příjemné. Pokud rádi děláte domácí sušenky, nebo snad už přemýšleíte, jaké cukroví letos upečete, pak se Vám bude do zásoby jistě hodit i pěkná plechová dóza, která Vaše dobroty bezpečně uchová. K dostání jsou u nás různé druhy několika velikostí.

Šedá a hnědá kolekce keramiky Mynte jsou pro podzim jako stvořené. Sluší jim to v kombinaci s čistě bílou, růžovou i červenou. Nejlépe z misek Mynte chutná horká polévka, ale i sladká jáhlová kaše s medem.
Co trošku oživit interiér fotkami z letošní dovolené, které vložíte do stylových rámečků? Pudrové šedavé a zelinkavé odstíny se zlatou patinou budou krásným orámovaním pro Vaše vzpomínky.

Teplá vana či sprcha jsou těmi nejlepšími pomocníky při chladnějších ránech a večerech. My jsme si zamilovali koupelová mýdla a sprchové gely od anglické značky Cath Kidston, které u nás na blogu můžete vídat pravidelně.

Světlo svíček bude Vaším příjemným společníkem při čtení oblíbeného časopisu i při ručních pracech. V našem obchodě si můžete vybrat z několika krásných barev stylových svíček od Ib Laursen.

Voňavá mýdla jsou nejen krásným dárkem, ale určitě si je zamiluje i Váš prádelník! Není nad to, když povlečení i ručníky voní po šeřících, fialkách, či svěžích citrusových plodech, které Vás na chvilku vtáhnou do vzpomínek na teplé letní dny. Mýdla Florinda Vás potěší čistými vůněmi, nadčasovými ilustracemi i svou italskou kvalitou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za Vaši návštěvu i komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...