7. září 2015

For Home Decor 2015

Minulý týden jsme se zúčastnili veletrhu For Home Decor v pražských Letňanech, kde jsme dodavatelům i zákazníkům představili zboží, které nově prodáváme i velkoobchodně. Stánek jsme postavili z více jak třicet let starých zelených prken, do poliček vyskládali voňavé čaje a svíčky, rozvěsili hebké textílie a naaranžovali krásný porcelán. Sem tam se zatřpytily i vánoční dekorace, které chystáme v obchůdku vystavit tuto zimu.

Co jsme pro vás na veletrh připravili

LUIS TEA Collections - založeno v Maďarsku roku 2008. Jsme výhradními dovozci vysoce kvalitních sypaných čajů pro Českou a Slovenskou republiku. Tyto prémiové čaje pocházejí z nejrůznějších koutů celého světa a jsou baleny v nádherných designových sáčcích. Díky pečlivě volenému složení dodávají tělu energii, pocit znovuzrození a posilují zdraví a imunitu. Naše ovocné čaje se mohou podávat teplé i studené a sušené kousky ovoce si můžete po vypití nápoje vychutnat jako třešinku na dortu!

Blanc Maricló - založeno v Itálii roku 2000. Překrásné bytové doplňky a nábytek s nádechem nadčasovosti, elegance a nostalgie. Pečlivě propracované detaily inspirované přírodou, shabby chic stylem, toskánským šarmem i patinou času, dodávají každému kousku punc originality a příběhovosti. Nabízíme kvalitní textílie, dětskou kolekci, koupelnové doplňky a krásné dekorace.

Hoff Interieur - německou značku Hoff možná již z veletrhů znáte. Distribuujeme dárkové předměty, tradiční dekorace, bytové textílie, oblíbené dětské vyšívané košilky, porcelán i vánoční ozdoby.

Velice děkujeme všem zúčastněným a těšíme se na spolupráci s báječnými partnery, kteří budou naše zboží prezentovat i ve svých obchodech. Pokud jste veletrh nestihli navštívit, tak se s námi pojďte pokochat ke stánku alespoň virtuálně. Omluvte, prosím, světlo na fotkách...k veletrhům to zkrátka patří. :-) Zboží si můžete prohlédnout i v našem kamenném obchodě, který pro vás budeme v následujících dnech nově dekorovat i se všemi těmito novinkami.

Náš stánek v celé své kráse s vintage kolem v čele.

V akci za pultem:-)

Koutek s kuchyňskými doplňky a stěna se závěsy a přehozy.

Dětská pastelová kolekce - koberečky, přehozy, medvídci a polštáře všemožných tvarů.

Nádherné doplňky do koupelny ve stylovém italském provedení.

Oblíbené luxusní čaje v designovém balení. Největší úspěch měly u zákazníků pohlednice s čajem a závěsné vánoční pyramidky.

1 komentář:

Děkujeme za Vaši návštěvu i komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...