16. července 2014

Ve jménu něhy

Něhu v nejrůznějších podobách potřebujeme již od samotného narození. Pokud malému miminku dáváme dostatek vlídnosti a dotyků, bude pro něj mnohem snadnější projevovat laskavost i v dospělosti. Je také dobře známo, že ženy, o něco více než muži, potřebují pociťovat projevy něhy, neboť je to pro ně nedílná součást láskyplného vztahu a sdílení. Může to být úsměv, letmé pohlazení po vlasech, obejmutí kolem ramen, ale také dlouhé držení za ruce.

Stejně tak bychom neměli zapomínat na starší generaci, na naše babičky a dědečky, kteří nás na rukou chovali a snesli by nám modré z nebe. Pokud navíc žijí již sami, je takové obejmutí a pohlazení důležité dvojnásob.  Je to právě něžná až éterická krása květin, příjemná vůně, či pěkná maličkost do bytu, kterými můžeme projevovat vlídnost a dávat milovaným lidem najevo i mimoslovně, že je máme rádi a myslíme na ně. V našem obchodě se něha prolíná již při prvním vstupu, kde je překrásná škála čerstvých květin, až do zadních místností, ve kterých pro Vás máme výběr romantických doplňků pro potěchu Vás i Vašich blízkých.

Kdo by nemiloval křehké okvětní lístky a ty nejjemnější odstíny, které jen příroda dokáže vykouzlit.

"Bonbónková" mini mýdla s jemnou vůní mandlí a fíků mohou být milou pozorností třeba na schůzku s kamarádkou. Krajkované paraplíčko si u nás můžete vypůjčit například pro svůj svatební den. Nežný efekt zaručen!

Voňavé sáčky do zásuvek a skříní s jemnými motivy Vás mohou těšit každý den.

Co může být nežnějšího, než vyšívaná krajka a perličky?
Najdete u nás i milé dárečky pro své ratolesti či novorozeného drobečka svých známých.

Krásný den!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za Vaši návštěvu i komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...