11. května 2015

Na pikniku se Simply Baked

Na poličkách v našem obchodě se objevila pestrobarevná novinka jménem Simply Baked- ideální na pikniky, grilovačky, na cesty, narozeninové oslavy, svatby i dárkové balení dobrot. A o co vlastně jde? Jsou to nejrůznější papírové košíčky, formy, kelímky, ubrousky, brčka, lžičky i napichovátka. Zapékací formy jsou ideální pro příležitosti, kdy hodláte bábovku či jiný pokrm přenášet. Co třeba vzít příště na návštěvu kamarádce Váš oblíbený koláč ve vtipné barevné formě, vyslat děti na tábor s muffiny v puntíkatých košíčcích nebo nemocnému příteli přinést polévku v krásném kelímku s víčkem a jmenovkou? Všechny výrobky jsou navíc ekologické a recyklovatelné.

My jsme si s papírovým nádobím udělali veselý piknik, u kterého nesměla chybět naše tříkolka, piknikový koš a květovaný přehoz. Heslem této americké značky je oslava krásy v každém okamžiku, a tak jsme si připravili spoustu lahůdek a užívali si slunce, trávu a nádherný výhled. Ve video sekci na stránkách Simply Baked můžete zhlédnout spoustu inspirací, jak produkty využít k servírování i elegantní prezentaci. Nám se velmi zalíbilo toto video s květinami- i takto netradičně si můžete Simply Baked užít. :-)

Nejlepší by bylo pořádat piknik s přáteli každý slunečný víkend, co říkáte?
Napichovátka se hodí k servírování jednohubek a špízů, ale i do koktejlů a limonád.

Simply Baked svými vzory udělá i z obyčejného neobyčejné a navíc skvěle doplňuje pestrobarevné dobroty. Na svém stole či piknikové dece tak rozehrajete designovou paletu motivů a barev.

Žádné plastové dózy a sáčky- všechno můžete servírovat rovnou z papírových formiček. Jak se Vám líbí?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za Vaši návštěvu i komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...