22. září 2014

Naše podzimní věnce

Podzim se již pomaluje zabydluje v našem obchodě a my ho vítáme s otevřenou náručí plnou ručně vyráběných věnců, sušíme do zásoby, připravujeme podzimní svatby našim nevěstám a v poličkách se pyšní nové svíčky Yankee Candle se sezónními vůněmi plnými skořice, medu a brusinek (o těch zase příště). Samozřejmostí je koš plný dýní, nádherné vřesovce i řezané květiny typické pro tuto roční dobu.

V dnešním příspěvku si můžete prohlédnout některé z věnců, které naše floristky s velkou dávkou kreativity tvořily minulý týden. Pokud byste si rádi své dveře či domov ozdobili podzimně, je právě věnec ideální dekorací, která vykouzlí tu správnou atmosféru. Přijďte si k nám vybrat a potěšit se, věneček si můžete nechat vyrobit i na přání. ♥










6 komentářů:

  1. Prekrasne vence! Ty barvy, detaily, jemnost a sezonni dekorace, naprosto perfektni kombinace. Kdybych mohla, hned bych si pro jeden k vam do obchodu zasla! Krasny zpusob, jak privitat podzim a denne se kochat pri prichodu domu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My Living - My Garden22. září 2014 v 17:12

      Děkujeme, máme velkou radost, že se věnce líbí! :-)

      Vymazat
  2. Vence jsou naprosto dokonale! Proste nadhera! Muzu se zeptat kolik tak stoji? Dekuji Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My Living - My Garden22. září 2014 v 19:13

      Krásný den, Veroniko! Ceny věnců se pohybují kolem 300-800 Kč podle velikosti, bohatosti zdobení a použitého materiálu. Naše floristky pro Vás mohou vyrobit i věnec na přání za předem dohodnutou cenu. :-)

      Vymazat
  3. Krása, krása, krása ..... úžasné věnečky .... Marki

    OdpovědětVymazat
  4. Jsou úžasné.... nemají konkurenci! Škoda že nezasíláte :-(
    Pavla

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Vaši návštěvu i komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...