19. května 2014

Vítejte na blogu My Living - My Garden ♥

Dovolte nám, abychom Vás přivítali na našem novém blogu, kde můžete pravidelně sledovat fotografie a novinky z obchodu My Living - My Garden.  V létě 2008 vznikl v širším centru Prahy, na nám. Jiřího z Poděbrad, obchůdek plný květů, vůní a krásných věcí, které pohladí každou duši. Majitelkou obchodu je paní Vlasta Šustrová, jejíž lásku ke květinám a French-Nordic stylu, můžete vidět v každičkém detailu útulného prostoru, který na Vás okamžitě dýchne atmosférou francouzské Provence. Květiny v našem obchůdku s obdivuhodnou kreativitou vážou naše milé floristky, jejichž nádherné práce zde na blogu budete vídat pravidelně. Samotný blog pak pro Vás připravuje Sandra El-Hmoudová, kterou můžete znát díky jejím stránkám Maison de Plaisance.

Dnes pro Vás máme několik prvních fotografií, které Vám přiblíží náš svět. Doplňky pro Vás pečlivě vybíráme od dodavatelů, se kterými dlouhodobě spolupracujeme a díky kterým je náš krámek plný voňavých svíček a sáčků, příjemných textílií, přírodní kosmetiky, kuchyňského nádobí a dárkových předmětů. Můžete tak vybírat to nejlepší od Ib Laursen, Clayre & Eef, Cath Kidston, Katie Alice, Lothantique, Scottish Fine Soaps a dalších. Ať již milujete vintage styl, francouzský venkov, chladnější Skandinávii či anglickou romantiku, doufáme, že se Vám u nás bude líbit a že naše květiny i doplňky přinesou do Vašich domovů tu správnou pohodu a styl.

Krásný den!















5 komentářů:

  1. Co víc říct, je to nádhera.
    Jako kdybych vešla do pohádky, ba přímo do svého snu. Cítím vůni květin a růžového pudru. Nevím kam se podívat dřív, srdce jásá radostí.

    Zajímala by mě cena sady hrnků a kovového stojanu. A jestli je možno zaslat i poštou.
    Díky moc,
    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezký den, Martino!

      Velmi děkujeme za milý komentář! Sada stojánku s hrníčky a talířky stojí 1475 Kč (+ poštovné). Pokud byste o zboží měla zájem, kontaktujte nás, prosím, na emailové adrese: mylivingmygarden@gmail.com

      Pěkný den!

      Vymazat
  2. Bože, to je nádhera... hned zítra tam jedu, zkoušky nezkoušky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I o zkouškovém je třeba malého rozptýlení! :-) Budeme se těšit!

      Vymazat

Děkujeme za Vaši návštěvu i komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...