23. února 2015

Nově v našem obchodě

Dnešní příspěvek voní po ovocných čajích, tradičních marmeládách i luxusních mýdlech. V našem obchodě se pravidelně můžete kochat novinkami, které pro Vás vybíráme, abychom rozšiřovali náš sortiment a nabízeli Vám co nejvíce aktuální zboží od našich dodavatelů. Ať už zatoužíte po aranžmá do hrnečku ze sezónních květin, nebo potřebujete pěkný dárek pro někoho blízkého (či pro sebe :-), jistě si z naší nabídky vyberete- nechte se unášet symfoniemi chutí, barev a vůní, které u nás  najdete.

Například balená italská mýdla v kazetkách působí nejen přepychově, ale můžete je využít hned na několika místech v domácnosti- jedno vložte do prádelníku, druhé nechte v koupelně a třetí dejte mamince pro radost! :-) S kolekcí mini marmelád zapůsobíte u snídaňového stolu, kde si každý z rodiny rád dá příchuť, kterou má nejraději. No a čím milejším se při stále ještě chladných ránech a večerech potěšit, než vybranými čaji, které Vás svými intenzivními chutěmi zavanou do exotických zemí Orientu, do vášnivé Afriky či do levandulí provoněné Provence.

Jarní aranžmá a bohatý výběr z čerstvých řezaných květin v našem květinářsví.
Vynikající italské sypané čaje Jade infusions v plechových dózách.
Výběr luxusních marmelád Mrs. Bridges, které jsou vyráběny dle tradičních anglických receptur bez přidaných umělých dochucovadel a konzervantů.
Jedinečná kvalitní italská mýdla značky Saponificio Artigianale Fiorentino- nově kazetky s vůní levandule a fialek.
Saponificio Artigianale Fiorentino s vůní konvalinek a růží.

                                                                          Týden orchidejí!

Poslední únorový týden se v našem obchůdku nese ve znamení orchidejí. Tyto překrásné exotické květiny z tropických pralesů můžete nyní zakoupit v akci. Vybírat lze z několika atraktivních odstínů a naše floristky Vám rády poradí, jak správně o tyto královny pokojových květin pečovat. Orchideje se v posledních letech staly velmi módní záležitostí  a fenoménem, nad kterým se až tají dech. Patříte také mezi jejich příznivce?



16. února 2015

Vintage v podání Katie Alice

Anglickou značku Katie Alice jistě nemusíme dlouze představovat, neboť všem milovníkům florálních vintage motivů je dobře známá. Ve spolupráci s firmou Creative Tops vytvořila Katie již deset kolekcí nádobí a kuchyňských doplňků, které si oblíbili zákazníci po celém světě. Do překrásných motivů této nadané designérky není těžké se zamilovat. Květinové louky, venkovské anglické zahrady, styl 50. let, francouzské pastelové cukrovinky, ptačí zpěv, lidová přátelskost, horský vzduch, či starožitné látkové kapesníky- to vše bylo inspirací k vytvoření  neopakovatelného sortimentu, který můžete zakoupit i v našem obchodě.

Jak uvidíte níže na našich fotkách, Katie Alice je značka přímo stvořená pro vábení jara do našich domovů! Pokud se chcete o této mladé dámě dozvědět více, pokochejte se na jejím milém blogu. Současně se s tímto nádobím můžete setkávat i v pořadu "U Haliny v kuchyni", který srší dobrou náladou a okouzluje mimo jiné i originálním interiérem.






Hyacintový týden je tu!

Pokud si u nás v obchodě tento týden vyberete hyacint, dostanete slevu 10%! Tyto cibulkové květiny s omamnou vůní u nás můžete zakoupit v nejrůznějších odstínech, které do Vašeho domova přinesou kousek jara. Barvu květu hyacintu lze rozpoznat již dle zabarvení cibulky či zeleného poupěte a zvládne se o něj starat opravdu každý. Hyacinty patří v našem obchůdku mezi jedny z nejoblíbenějších květin!



9. února 2015

Voňavé jarní novinky

Jarní kolekce od našich oblíbených dodavatelů Greenleaf a Bridgewater Candles přivály do našeho obchodu vůni květů, chuť polibků v dešti, sladké pouťové dobrodružství a požitek ze zahradních slavností. Obě tyto značky s dlouholetou tradicí nabízejí americkou kvalitu, sezónní produkty a krásný design. Jejich úkolem je přinést do Vašich domovů jedinečné vůně a potěšení ve formě svíček, vonných sáčků, olejů a vosků do aromalamp, difuzérů a dalších doplňků.

V sobotu nás čeká Den sv. Valentýna, a proto se v našem obchodě můžete stavit pro květiny, přání či drobnost pro své nejmilejší až do 16:00. Ve spolupráci s Jeleními šperky je pro Vás také na tento týden přichystána zábavná soutěž- více na jelením Facebooku.

Dream Blossom- zasněná vůně růže, anýzu, třešňového květu, pučuli a vanilky.

Bella Freesia- půvabná vůně frésie, bílého čaje, květu bavlníku a čajové růže.

Carnival Ride- sladký pomeranč, bergamot, vanilka, čajová růže, bílé pižmo a růžové bobule.
Kiss in the Rain- nezapomenutelná kombinace černého rybízu, malin, jahod, růží, fialek, vanilky a bílého pižma.

Party Blooms- majestátnost cedrového dřeva, pačuli, jetele a růžového jasmínu.

Tento týden věnujeme červené barvě, která je spjata s láskou a vášní! Od pondělí do soboty si u nás můžete zakoupit jakékoliv dekorace, vonné sáčky, svíčky i textílie v červeném odstínu se slevou 20%!


2. února 2015

Z našeho obchůdku

V našem obchodě se pomalu probouzí jaro, a tak se v poličkách začínají objevovat voňavé novinky (o kterých Vám povíme více příště) a mezi květinami to hýří barvami. Venku to zatím ale jarně ještě příliš nevypadá, a tak si děláme příjemnou atmosféru světlem svíček a obchůdek zahalujeme do teplých textilií a polštářů. V lednu a únoru se v našem interiéru zabydlely především doplňky v bílých a přírodních odstínech, které odrážejí přírodu, ale také nádherně zkrášlí domovy ve skandinávském a francouzském stylu.

Se začátkem nového měsíce tu máme novinku! Na každý týden v následujících měsících jsme připravili mimořádné nabídky na různé zboží, dekorace a živé květiny, které si u nás můžete zakoupit. Sledujte proto náš Facebook a v případě zájmu nám zašlete i svůj e-mail, kam Vám akční nabídky budeme každý týden zasílat. Nic Vám tak neunikne a můžete si své oblíbené kousky pořídit za výjimečné ceny! ;-)





1. únorový týden začínáme s -20% slevou na všechny polštáře a přehozy! Přijďte si k nám vybrat z bohaté nabídky a zachumlejte se při chladných večerech do příjemných textílií z našeho obchodu.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...