18. června 2014

Koupelnové doplňky

V zadní části našeho obchůdku jsme pro Vás nově připravili koupelnovou místnost, kterou zdobí staré plechové necky s valchou a police plné kvalitních ručníků v odstínech bílé, šedé, levandulové, krémové i starorůžové. Dále zde najdete kosmetické produkty pouze z přírodních složek, vonné svíčky, dřevěné vintage kolíčky, stojánky na zubní kartáčky a spoustu dalších nezbytností, kterými si můžete zkrášlit své domácí lázně.

Přinášíme dnes několik fotografií z našeho obchodu pro příjemnou koupelnovou atmosféru. Bio krém s vůní levandule, originální kráječ na mýdlo, či svíčky s vůní vanilky pro ten správný relax ve vaně...Přijďte se za námi podívat, ovonět si a vybrat si z naší nabídky...Krásný den!














9. června 2014

Vůně květin

Vliv vůní na naši psychiku, chování i dlouhodobou paměť, je zřejmý. Aroma levandule v nás aktivuje pocit klidu a spokojenosti, zmírňuje depresi a dokonce i pooperační bolest, eukalyptus zvyšuje bdělost, sedmikrásky odstraňují bolest hlavy, zatímco růže snižuje náš krevní tlak a zpomaluje dýchání.  Chceme-li si zajistit příjemnější sny, můžeme v ložnici pomocí rozprašovače či aromolampy uvolnit květinové esence, které prokazatelně působí konejšivě a zlepšují kvalitu spánku.Vůně dokonce pomáhají navrátit ztracenou paměť, neboť si je dokážeme asociovat s emocemi. 

Květiny v nás probouzejí také větší přátelskost a není tedy divu, že se staly jakýmsi symbolem pro význačné události, jakými jsou svatby, narozeniny, svátky, či romantické schůzky. V našem květinářství si můžete vybrat nejen nádherné čerstvé květiny, ale také různé květinové produkty, jako například mini mýdla od Cath Kidston, která jistě potěší Vaše hosty, nebo si je můžete přihodit do své cestovní taštičky. Samozřejmostí je, že kosmetika Cath Kidston je přírodní, není testována na zvířetech, neobsahuje sulfáty ani parabeny a jako třešnička na dortu je překrásné květinové balení.

                                                                              Krásný den!






2. června 2014

Vítáme červen!

Červen je překrásný měsíc...měsíc plný slunných dnů a také měsíc plný oslav! Kromě včerejšího Mezinárodního dne dětí (1.6.), se můžeme těšit na Světový den životního prostředí, který se zaměřuje na lepší kvalitu života díky úklidovým akcím, "zeleným" koncertům, sázení stromů, apod. (5.6.). Dále nás čeká Letní slunovrat, který je současně Dnem květů (21.6.), tak si nezapomeňte domov vyzdobit pěknou kytičkou. :-) Za zmínku pak jistě stojí i Svatojánská noc (24.6), při které zapalujeme na kopcích ohně, aby symoblizovaly slunce, jenž je v tuto dobu na vrcholu svých sil.

Připravili jsme dnes pro Vás opět několik fotografií s milými věcmi a voňavými květinami z našeho obchodu. Kuchyňské doplňky a nádobí, něžné textílie, rozkošná mini přáníčka, kraječky či bylinná kosmetika od Heathcote & Ivory bez parabenů, sulfátů a umělých barviv. Snad Vám dnešní příspěvek poskytne inspiraci, kdybyste chtěli udělat radost někomu milému...nebo třeba sami sobě! :-)

                                                                           Krásný den!













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...